site_header

werkzaamheden

werkzaamheden
Damwanden

topDamwanden

Voor de mooiste en duurzaamste damwanden bent u bij Aannemersbedrijf Slingerland aan het juiste adres. Wij maken damwanden van hout en van kunststof. Onze damwanden zijn enerzijds waterwerend en anderzijds houden ze zowel lichte als zware grond op zijn plaats.
 
Wij kunnen vrijwel elke gewenste damwand op maat leveren. In overleg met u bepalen wij de keuze van de materialen en de gewenste aanpak. Wij kunnen damwanden zowel vanaf de kant als vanaf het water plaatsen.
 
Onze damwanden zijn zeer duurzaam: een houten damwand heeft een gemiddelde levensduur van 25 jaar, een kunststof damwand gaat zelfs wel 50 jaar mee.
Beschoeiingen

topBeschoeiingen

Als uw tuin of bedrijfsterrein aan het water grenst, kiest u met een beschoeiing van Aannemersbedrijf Slingerland voor een solide bescherming en versterking van uw oever. Wij leveren beschoeiingen in diverse materialen, zoals hout en kunststof. Wij geven u graag advies over welke beschoeiing het beste past bij uw wensen en omstandigheden.
 
Bruggen

topBruggen

Wilt u een compleet nieuwe brug laten bouwen? Of is uw bestaande brug toe aan renovatie, reparatie of regulier onderhoud? Voor al deze werkzaamheden kunt u bij Aannemersbedrijf Slingerland terecht. Want een vakkundig gebouwde en goed onderhouden brug is belangrijk voor de veiligheid van de gebruikers.
 
Voor het bouwen van bruggen werken wij met de materialen hout, staal en beton. Dat schept diverse mogelijkheden om uw brug geheel naar uw wensen te bouwen. Wij
kunnen u ook van dienst zijn met het maken van de bouwtekening en advies over vergunningen.
 
Grondwerk

topGrondwerk

Aannemersbedrijf Slingerland is uw partner op het gebied van vrijwel alle voorkomende vormen van grondwerk.
 
U kunt ons o.a. inschakelen voor:
- graven van vijvers en watergangen
- plaatsen van putten
- uitgraven van tuinen
- egaliseren van grond
- rioleringswerkzaamheden
- graafwerk voor kabels en leidingwerk
- uitgraven van bouwblokken
- leveren van zand, grond en funderingsmateriaal
- het maken van zand en puinfunderingen
- aanleggen van drainage

Aannemersbedrijf Slingerland • Ridderkerk • Tel: 06 1936 6725 - Locaties